Echte liefde vind je in de boekhandel

book-shop

Auteur: Veronica Henry

Oorspronkelijke titel: How to Find Love in a Bookshop

Aantal pagina’s: 335

Het verhaal speelt zich af in een knus Engels dorpje, vlak bij Oxford, waar Emilia na het overlijden van haar vader probeert om zijn boekhandel voort te zetten. Nightingale Boeken is zo’n heerlijke ouderwetse Engelse boekwinkel, waar iedereen altijd graag komt om op zijn gemak tussen de boeken rond te snuffelen. Helaas heeft haar vader er financieel een beetje een puinhoop van gemaakt, en het is nog maar de vraag of Emilia de boekhandel kan behouden. Bovendien is daar de rijke projectontwikkelaar Ian Mendip, die aast op het stuk grond waarop de winkel staat. En dan is er ook nog Marlowe, op wie Emilia stiekem verliefd is, maar die een ander heeft. Tel daarbij op dat haar vader een geheime relatie bleek te hebben met de eigenaresse van een groot landgoed en alle ingrediënten voor een heerlijk feelgood verhaal  zijn aanwezig. Compleet met een happy end en een romantische witte kerst als afsluiter.

Voor iemand die van boeken in het algemeen en boekwinkels in het bijzonder houdt is dit echt een aanrader! Kruip op een druilerige zondagmiddag onder een kleedje op de bank, kopje thee erbij en heerlijk genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s